Bashkia Selenice perfundon asfaltimin e rrugës në fshatin Armen

Ka perfunduar asfaltimi i rrugës në fshatin Armen. Investimi do të ketë ndikim të dukshëm në lehtësimin e qarkullimit të përditshëm për banorët e fshatit Picar, Armen, Mesarak. Bashkia Selenice po punon cdo ditë duke punuar për një infrastrukturë më të mirë për banorët e Selenices.

 

Per me shume rreth investimeve publike ne territorin e Bashkise Selenice mund te a ndiqni ne faqen tone zyrtare ne FB

 

 

Kanë nisur aplikimet për Skemën Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi 2024

Të dashur fermerë të Bashkisë Selenicë !

 

Kanë nisur aplikimet për Skemën Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi 2024. Aplikimet do të jenë të hapura deri më datë 19 prill dhe do të mund të përfitojnë fermerë individual, grupet e fermerëve, persona fizik, juridik dhe Shoqëritë e Bashkëpunimit Bujqësor. Te gjithë fermerët e bashkisë Selenicë, per çdo problematikë apo paqartësi mund të paraqiten pranë zyrave të njësive administrative (ish-komunave) të tyre, si dhe ne zyrat e Bashkise Selenicë.

 

Suksese të gjithëve!

 

 

 

Familjet perftuese nga programi per Permiresimin e Banesave ne Komunitetet ne Nevoje

Familja e Afrim Islamaj, ne fshatin Armen tani eshte gezuar me nje me një shtëpi të re. Ata jane bere perftues nëpërmjet programit të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për përmirësimin e kushteve të banesave të komuniteteve në nevojë. Me mbështetjes së Bashkisë Selenicë shtëpia e kësaj familje tani më do të jetë më e sigurt dhe më e fortë.

 

Kryetari i Bashkise Selenice Z. Nertil Agalliu ka vizituar nga afer Familjen Islamaj ne banesen e re dhe i ka percjell atyre urimin miqesore “Ta gëzoni shtëpinë e re “. Me heret ai gjithashtu ishte ne fshatin Treblove , aty ku mori formë shtëpia e re e Servet Islamaj. si dhe në fshatin Rromës, aty ku mori formë shtëpia e re për vëllezrit Artan dhe Ali Agaj.

 

 


 


 


 

Bashkia selenice perkujton minatoret e renë ne krye të detyrës

Bashkia Selenice përkujtoi me buqeta me lule dhe nderime pranë Bustit të Minatorit në hyrje të qytetit Selenicë tragjedinë e ndodhur në Minierën e Selenicës 20 vite më parë !

 

Në këtë ditë përkujtimore, shprehëm ngushëllimet tona dhe zhvilluam homazhe me familjaret e të ndjerëve, të cilët janë ende të ngarkuar me dhimbje nga humbja e jetës të 7 minatorëve në krye të detyrës.

 

I përjetshëm qoftë kujtimi i minatorëve te rene ne krye te detyres

 

 

AlbaniaUSA