Zyrat E Gjendjes Civile Armen,Vllahine,Kote,Sevaster dhe Brataj do te kryejne funksionin e tyre online

Zyra e gjendjes civile ne Bashkine Selenice(Qender) do te kryej funksionin e saj Fizkisht

AlbaniaUSA