Vazhdon puna në njësitë Administrative Vllahinë dhe Armen nga punonjësit e Bashkisë Selenice për konstatimin në terren të dëmeve nga tërmeti.
Do të vazhdojme tu gjendemi pranë cdo familje e cila është prekur nga kjo situatë …!

AlbaniaUSA